19.02.2021, п’ятниця, КСК «Ніка» (поле зі штучним покриттям). Матч 15–го туру Всеукраїнських змагань з футболу серед команд U-21 клубів Української Прем'єр-ліги сезону 2020/2021 «Олександрія» — «Минай». Початок о 13.00. Температура -8.

«Олександрія» U-21 — «Минай» U-21 0:0 (0:0)

 

Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ). Асистенти: Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Дніпропетровська обл.). 4-й арбітр: Денис Федан (Олександрія). Спостерігач арбітражу: Євген Абросимов (Одеса).

 

«Олександрія» U-21: В'ячеслав Борисенко, Максим Микитюк, Артем Гордієнко (Микита Дудка,46'), Максим Коноваленко, Владислав Мухаматгалєєв (Антон Богдан,60'), Олександр Мельник (К), Іван Петренко (Артем Тарасенко, 32', Владислав Гаркуша,83'), Максим Івахно, Назар Кобенда, Кирило Дришлюк (Павло Пастухов, 75'), Еміль Мустафаєв

Запасні: Іван Музичка,  Олександр Кобеляш

Старший тренер: Олександр Ломко

«Минай» U-21:  Ілля Таран, Олександр Сахно, Василь Луців, Владислав Чушенко, Данило Шелест (Руслан Грабовський,79'), Петро Луців (К), Іван Кашперук ( Руслан Куртанич,85'), Іван Чистяк, Орест Панчишин, Євген Мукомела (Дмитро Гуменяк,71'), Станіслав Писарєв (Максим Навроцький,63')

Запасні: Давид Гумметов, Денис Ромашев, Андрій Шаменко

Старший тренер: Дмитро Кабачок

Попередження: Івахно,86', Пастухов,90+3' — Луців,68'

В 15-у турі дублери «Олександрії» зустрілися в домашніх стінах з однолітками з «Минаю». Попри те, що олександрійці, з точки зору турнірної таблиці, були фаворитами цього протистояння ще до початку зустрічі, в підсумку не змогли розмочити ворота минайців. Непогані шанси для взяття воріт у першому таймі втратили Іван Петренко, Максим Коноваленко та Владислав Мухаматгалєєв, у другому — Максим Івахно, Антон Богдан та Кирило Дришлюк. Суперник також створював напівмоменти біля воріт В’ячеслава Борисенка, але так і не змогли забити. У підсумку безгольова нічия, і «Олександрія» продовжує посідати третю сходинку в турнірній таблиці.

Нагадаємо, що у наступному турі дублери «Олександрії» на виїзді зустрінуться з однолітками з полтавської «Ворскли». Матч відбудеться у п’ятницю 26 лютого.

Протокол матчу буде пізніше