Як ви вже знаєте, Чемпіонат Європи з футболу 2020 року перенесли на 2021 рік через пандемію коронавірусу у світі. Турнір влаштують з 11 червня по 11 липня 2021 року в містах, де і планували провести Євро-2020.

Ми вже повідомляли, що й наші домашні матчі перенесені на невизначений термін, а футболісти ФК «Олександрія» перебувають вдома, з родинами.

Ми ставимось з розумінням до таких заходів безпеки, пов’язаних з пандемією коронавірусу в світі, цінуємо і поважаємо своїх спортсменів та вболівальників.

За ініціативи президента ФК «Олександрія» Сергія Кузьменка, ми вирішили підтримати заклади охорони здоров’я апаратами штучної вентиляції легенів (ШВЛ). Цю ідею схвалили наші партнери компанії «АгроВіста».

«Наша найважливіша спільна перемога зараз – це перемога над вірусом! І ми можемо її здобути, якщо докладемо зусиль разом!», — заявив президент ФК «Олександрія» Сергій Кузьменко.

Після консультації з керівництвом Кіровоградської обласної лікарні та Олександрійської міської лікарні, саме таке обладнання було визначене, як найбільш потрібне. Вже ведуться переговори з постачальниками ШВЛ. Ці системи на ринку медичної техніки наразі в дефіциті. Однак, маємо надію, що за кілька тижнів техніка прибуде до наших лікарень. Крім того, будуть придбані витратні матеріали, яких теж бракує на місцях. Наша мета — полегшити роботу лікарів, зробити все можливе, щоб ви мали належну медичну допомогу.

Ми просимо вас бути обережними та відповідальними, слідувати рекомендаціям лікарів, берегти себе та своїх близьких. Будьте здорові!

 

З повагою, ФК «Олександрія»