12.02.2020, 16.00, контрольний матч, Туреччина

«Олександрія» — «Динамо» (Тбілісі) 0:1 (0:0)

«Олександрія»: Паньків, Бабогло, Дубра, Шендрік (Мірошніченко, 46’), Лучкевич, Гречишкін, Задерака, Третьяков, Довгий, Грицук (Івахно,70’), Сітало

Головний тренер: Володимир Шаран.

Протокольні данні будуть пізніше

Досить рівно розпочинають обидві команди цей поєдинок. Гра проходить  на хороших швидкостях. Невеличка перевага за гравцями «Олександрії».

На 18 хвилині у ворота грузинської команди арбітр матчу призначає пенальті: збивають Сітала, який, після проходу з лівого флангу, увірвався до штрафного майданчика. До точки підходить Грицук, б’є. Воротар «Динамо» парирує цей удар. Тиск на ворота «Динамо» триває.

30 хвилин позаду. Олександрійці домінують на полі. Суперник всіма силами змушений захищатися. Паньків майже без роботи.

Перерва.

На другій хвилині другого тайму помилка гравців «Динамо» призводить до швидкої контратаки олександрійців. Прохід Сітала , пас на Грицука , невеличка перетримка м’яча, і нагоду для взяття воріт втрачено.

Тиск на ворота динамівців продовжується.

На 78 хвилині чергова атака містян, і прекрасна можливість у Задераки відкрити рахунок в цьому матчі. Але його дальній удар вийшов значно вище воріт.

Динамівці активувалися. Біля воріт Паньківа виникають напівмоменти. На 87 хвилині суперник відкриває рахунок, одна з небагатьох атак завершується взяттям воріт — 0:1.

Матч завершено.