10.11.2019. Неділя, 19. 30 , стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ)

«Олімпік» — «Олександрія» 0:0 (0:0)

 

Арбітр — Сергій Бойко (Київська обл.), асистенти арбітра — Ігор Альохін (Хмельницький), Олександр Жуков  (Харків), четвертий арбітр — Дмитро Бондаренко (Одеса), спостерігач арбітражу — Сергій Задіран (Дніпро).

«Олімпік»: Володимир Кринський,  Павло Ксьонз, Дмитро Гришко (К), Іван Зотько, Роман Вантух, Драман (Фабіньо,55’), Андрій Кравчук, Сергій Політило, Євген Пасіч (Віталій Балашов,64’), Тейшейра, Шахаб (Джеффрі, 85’)

Запасні: Герман Пеньков, Іван Трубочкін, Тарас Завійський, Ігор Снурніцин

Головний тренер: Вісенте Гомес

«Олександрія»: Юрій Паньків (К), Владислав Бабогло, Кирило Ковалець (Євген Банада, 77’), Олексій Довгий, Денис Безбородько (Павло Пашаєв,54’), Максим Третьяков, Денис Мірошніченко, Валерій Лучкевич, Дмитро Гречишкін, Каспарс Дубра, Максим Задерака (Олег Білик, 7’)

Запасні: Тимур Стецьков, Кирило Дришлюк, Василь Грицук, Дмитро Шастал

Головний тренер: Володимир Шаран.

Попередження: Зотько (28’), Гришко (84’), Фабіньо (90+3') – Ковалець (55’), Бабогло (58’), Довгий (66’), Білик (90+2’)

Вилучення: Паньків (4’)

Гра розпочинаєтеся на високих швидкостях. Перевагою з перших хвилин володіють господарі поля.

Вже на 4 хвилині олександрійці залишаються в меншості. Юрій Паньків на думку рефері матчу Сергія Бойко виконав фол останньої надії: голкіпер зустрів Шахаба за межами штрафного майданчика і зніс нападника, зігравши не в м’яч, а в ноги. Вимушена заміна. Володимир Шаран замість польового гравця Максима Задераки, випускає на поле кіпера Олега Білика.

Залишившись вдесятьох олександрійці не втрачаючи силу духа, продовжують грати на рівних з господарями поля.

Перша половина тайму позаду. Донеччани пристрілюються. Шукають варіанти для взяття воріт. Декілька напівмоментів закінчуються нічим: «Олександрія» в захисті грає надійно.

Чи не перший серйозний момент виникає у воріт Олега Білика на 26 хвилині, Шахаб увірвавшись до штрафного майданчика, отримавши пас, б’є, але м’яч проходить поруч із стійкою.

На 32 хвилині Кирило Ковалець спробував потурбувати воротаря «Олімпіка», але його удар здалеку не приносить бажаного результату.

Вже за декілька прекрасний сейв кіпера олександрійців рятує команду від голу: Тейшейра головою, майже впритул, «розстрілював» ворота «жовтих», Білик відбиває м’яч ногою подалі від воріт.

Останні хвилини першого тайму проходять під натиском гравців «Олімпіка». Вони контролюють гру, але спроби наступу так і залишаються спробами, до ударів справа не доходить.

Вже в доданий час у гравців «Олександрії» з’являється момент для взяття воріт: Олексій Довгий із центральної зони пробиває з розвороту , але Володимир Кринський, кіпер донеччан, фіксує м’яч у руках.

Відразу гострий момент виникає у воріт олександрійців на початку другого тайму: Євген Пасіч потужно пробиває з-за меж штрафного майданчика, Білик накриває м’яч.

На 51 хвилині шанс у підопічних Володимира Шарана. Валерій Лучкевич здалеку потужно пробиває, м’яч потрапляє в плече гравця «Олімпіка» і після рикошету ледве не влітає у ворота. Вже за шість хвилин швидка контратака гостей майже на завершується голом. Але в завершальній стадії бракує точності.

Половина другого тайму позаду, але чисельної переваги «Олімпіка» не відчувається. Гра на рівних, хоча основна боротьба проходить на половині поля гостей.

Достатньо емоційно слідкував за грою керманич «Олександрії» Володимир Шаран, за що був покараний рефері двома попередженнями і вилученням з поля під завісу матчу – на 83 хвилині.

Донеччани шукаючі варіанти для взяття воріт, роблячи ставку на дальні удари. Але у кіпера олександрійців все під контролем.

На останніх хвилинах гри футболісти «Олімпіка» створюють декілька «гострих», практично «пожежних», моментів біля воріт «Олександрії», але відкрити рахунок так і не вдається. Команда Володимира Шарана стримує наступ, дограючи матч до логічної нічиї.

Вітаємо нашу команду з 1000 матчем у всіх турнірах!