09.02.2020, 16.00, контрольний матч, Туреччина

«Олександрія» — «Кизил-Жар СК» 2:0 (0:0)

 

«Олександрія»: Паньків, Бабогло, Пашаєв, Дубра, Стецьков, Гречишкін, Довгий (Банада,82’), Грицук (Тейшейра,82’), Третьяков, Мишенко, Сітало

Головний тренер: Володимир Шаран

Голи: Третьяков, 63’, Мишенко, 71’

З перших хвилин матчу олександрійці притисли суперника до воріт. Поступово гра вирівнюється. 20 хвилин позаду. М’яч в центрі поля не затримується, обидві команди використовують проходи флангами і навісні передачі. Більш переконливішими виглядають гравці «Олександрії». Поки що не вистачає влучного удару в атаці: м’яч летить або поруч із штангою, або значно вище воріт. На перерву команду ідуть так і не відкривши рахунок — 0:0

Другий тайм розпочався з активних дій обох команд. На 53 хвилині чудову нагоду відкрити рахунок втратив Довгий. Після швидкої атаки олександрійців, Олексій добре відкрився у штрафному майданчику суперника, отримав пас і,  маючі простір для удару, пробив. Нажаль, удар виявився неточним, м’яч полетів вище воріт.

На 63 хвилині після потужного тиску на ворота казахської команди, олександрійці відкривають рахунок: Мишенко увірвався у штрафний майданчик і відав точний пас низом на Третьякова, який без проблем переправив м’яч у ворота -1:0.

Вже за декілька хвилин Третьяков міг відзначитись дублем, проте м’яч, після його потужного удару з-за меж штрафного майданчику, потрапляє в поперечину.

На 71 хвилині автором другого голу стає і сам Мишенко. Отримавши пас з флангу від партнера по команді, Богдан обіграє двох гравців «Кизил-Жар СК» у штрафному майданчику і пробиває з-під захисника в правий кут воріт. 2:0.

Останні хвилини матчу кизилжарці намагаються забити хоча б гол престижу, але олександрійці не залишають казахам жодного шансу. Матч завершено переконливою перемогою містян 2:0.

Нагадаємо, що наступні два матчі «Олександрії» заплановані на 12 лютого. В цей день о 16.00 суперником наших хлопців буде тбіліське «Динамо», а о 18.30 відбудеться матч із «Дніпром-1».