Одразу чотири гравця ФК «Олександрія» потрапили до символічної збірної туру.

За версією сайтів UA-Футбол та Football.ua до символічної збірної 6–го туру потрапили гравці ФК «Олександрія»: В'ячеслав Борисенко, Валерій Бондаренко, Денис Устименко та Микита Дудка.

 

В'ячеслав Борисенко

Комусь може здатися дивним знаходження в символічній збірній голкіпера, який пропустив цілих 3 голи. Але давайте не будемо забувати, що 2 голи Борисенко пропустив з пенальті. Але і, по правді кажучи, хочеться підтримати молодого 18-річного хлопця, який у кінцівці зустрічі ще й кілька сейвів зробив, тим самим, не дозволивши «Інгульцю» зрівняти рахунок в матчі. А найголовніше, що В'ячеслав у Олександрії має статус четвертого голкіпера і в інших обставинах невідомо, коли б дебютував і дебютував чи в УПЛ цей молодий гравець. (Football.ua)

 

Валерій Бондаренко

Повернення Бондаренко в УПЛ відбулося в дуже непростому матчі. В обороні центральний захисник олександрійців не виглядав безгрішним, проте зумів забити такий потрібний гол для команди (Football.ua).

 

Денис Устименко

Молодий форвард «Олександрії» Денис Устименко на матч проти «Інгульця» вийшов з палаючими очима і неймовірним бажанням довести тренерському штабу, що він вже готовий бути частиною першої команди. Він діяв по-хорошому нахабно і зумів забити дуже класний гол. У другому таймі через травму не зміг продовжити матч, коли захисник «Інгульця» Павлов зробив проти нього грубий підкат. Так що ще й ціною травми Устименко заробив червону для суперника (Football.ua).

 

Микита Дудка

Володимир Шаран напередодні гри потрапив у складну кадрову ситуацію, тож був змушений залучити на дербі з «Інгульцем» кількох гравців з дубля. Одним з таких став 19-річний Микита, який закривав відповідальну позицію в опорній зоні. І хлопець проявив себе з найкращого боку. Не те щоб він випалював територію, але постійно опинявся на підборі і, що найголовніше, дуже швидко розганяв контратаки своєї команди першим пасом. Ну і звісно не можна не відзначити забитий гол, який став лише його заслугою – Дудка перехопив пас Кринського і сам же холоднокровно переграв голкіпера. Враховуючи, що матч завершився з рахунком 4:3, цей м’яч став переможним для «Олександрії». (Ua-football)