Матч 3 туру Favbet Ліги сезону 2020/2021 «Олександрія» — «Ворскла» (Полтава), який відбудеться у суботу, 19 вересня, о  14:00,  пройде при підтримці вболівальників на трибунах КСК «Ніка».

 

Це стало можливим згідно розробленого УАФ спільно з УПЛ «Тимчасового протоколу для організації та проведення футбольних матчів в Україні в умовах карантину» та постанові Головного державного санітарного лікаря від 21 серпня 2020-го року. Щоправда, наповненість стадіону має бути не більше 25%.

 

Крім того, є чіткі інструкції для вболівальників які прийдуть на стадіон підтримати улюблену команду:

Обов’язково при вході на територію КСК «Ніка» одягати маску.

Пройти температурний скринінг (при ознаках підвищеної температури та проявах ГРВІ вболівальник на стадіон не допускається).

За сприянням стюардів провести дезінфекцію рук антисептиком.

Вхід на стадіон дітей віком до 14 років тільки у супроводі дорослого.

Дотримуватись соціальної дистанції (1,5-2 метри).

Займати місця в чаші стадіону суворо по місцях вказаних у квитках.

Не знімати маску протягом всього матчу.

При відвідуванні туалетів не створювати тисняву та дотримуватись соціальної дистанції.

Власники абонементів розміщуються у другому та восьмому секторах на місцях з спеціальними позначками (при сприянні стюардів).

По завершенню матчу організовано залишити чашу стадіону, дотримуючись соціальної дистанції та не знімаючи масок.

 

Футбольний клуб «Олександрія» звертається з проханням до вболівальників неухильно дотримуватись вищевикладених правил. Ми повинні показати всім футбольним інституціям та громадськості, що в Олександрії здатні організувати проведення футбольного матчу з вболівальниками на високому організаційному рівні, дотримуючись всіх правил пов’язаних з ситуацією гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

Повідомляємо, що придбати квиток на матч ФК «Олександрія» — ФК «Ворскла» ви маєте змогу в касах КСК «Ніка» в п’ятницю, 18 вересня, з 11:00 до 17:00 та в суботу, 19 вересня, з 11:00 до початку матчу. (Одна особа може придбати тільки один квиток).

Що стосується власників абонементів. Абонементи на сезон 2019/20 будуть дійсні на матчі сезону 2020/21 лише на ту кількість матчів, які ви не відвідали у минулому чемпіонаті. Надалі вхід на стадіон лише за наявності квитка.

Прийдіть і підтримайте улюблену команду!

Адміністрація ФК «Олександрія»