Головний тренер «Сент-Етьєна» Клод Пюель на післяматчевій прес-конференції прокоментував матч 3-го туру Ліги Європи з «Олександрією» (1:1).

 

— Чому команда втратили нитку матчу після того, як відкрила рахунок?

— Ми розчаровані тим, що не впоралися з цією грою так, як слід було б. Ми добре почали і закономірно забили. На початку матчу ми були рухливі і знаходили хороші ходи. На жаль, після голу ми розслабилися і грали вже не так добре. Ми заспокоїлися і почали грати поперек поля. Пропущений гол — наслідок наших помилок в обороні.У другому таймі ми грали набагато краще, однак, забити не змогли. Звичайно, ми намагалися, але допустили багато браку.

 

— Ви були здивовані грою «Олександрії»?

— «Олександрія» — дуже смілива і агресивна команда, яка грає дуже щільно. Вона залишилася вірна своїй ідеї і грала так само, як і в перших своїх матчах Ліги Європи. Це хороша команда, з хорошою організацією гри, з відмінною дисципліною. Вони не випадково грають в групі ЛЄ. У наступному матчі, щоб перемогти, нам доведеться підвищити наш рівень гри.

 

— Ваша команда не програє вже п'ять матчів. Це психологія?

— Хороші результати покращують внутрішню обстановку в колективі. Але якщо ви хочете продовжувати працювати добре, ви повинні рухатися вперед і прогресувати. Це стосується і молодих і досвідчених гравців. Я можу бути вимогливим з цією командою, але у нас не так багато часу, щоб все виправити. Ми повинні працювати над кожною дрібницею. У нас як і раніше занадто багато помилок, які необхідно виправити, щоб сподіватися на позитивні результати. У цій групі ще все можливо, шанси є у всіх, так що потрібно продовжувати працювати.

 

— Як ви поясните деякі провали в грі вашої команди?

— Наші помилки не пов'язані з відсутністю впевненості, просто гравцям потрібно бути більш гнучкими. Як я вже казав, «Олександрія» грала дуже щільно, і щоб протистояти цьому пресингу, ми повинні були використовувати швидкість і якість передач. Також ми не завжди вдало грали в обороні через тактичні помилки наших гравців. Так що, нам є ще над чим працювати.