В першій частині чемпіонату України футболісти «Олександрії» провели 18 матчів: 10 перемог, 3 нічиї, 5 поразок. Різниця м’ячів 23-17=+6 на користь нашої команди.

В усіх матчах брав участь лише Дмитро Гречишкін, а Валерій Лучкевич та Максим Третьяков провели по 17 ігор.

Кращим бомбардиром команди є Кирило Ковалець – 5 м’ячів, а на рахунку Дениса Безбородька та Максима Третьякова по 3 забиті м’ячі.

В Кубку України футболісти «Олександрії» в 1/16 фіналу перемогли в доданий час друголіговський «Діназ» з Вишгорода -1:0 (Андрій Глоба), а в 1/8 фіналу в серії пенальті здолали луганську «Зорю».

В чвертьфіналі нашу команду чекає в Києві «Динамо».

Чудово наші земляки виступали і в Лізі Європи, не зважаючи на останнє місце в груповому турнірі. В Лізі Європи олександрійці провели 6 матчів: 3 нічиї та 3 поразки. Різниця м’ячів 10-6=+4 на користь суперників. В усіх матчах брали участь: Юрій Паньків, Павло Пашаєв, Каспарс Дубра, Денис Мірошніченко, Дмитро Гречишкін, Валерій Лучкевич, Максим Третьяков та Кирило Ковалець. М’ячі на рахунку: Євгена Банади, Артема Сітала, Дениса Безбородька, Максима Задераки та Дениса Мірошніченка. Ще один м’яч у власні ворота провів Габріель («Сент-Етьєн»).

В першій частині сезону 2019/2020 років команда та її гравці і тренер святкували кілька ювілеїв. 10 листопада 2019 року в Києві на стадіоні «Динамо» в грі проти донецького «Олімпіка» (0:0), футболісти «Олександрії» провели свій 1000-й офіційний матч в усіх турнірах, а Юрій Паньків свою 100 зустріч у Прем’єр Лізі у складі нашої команди. В наступному турі проти луганської «Зорі» вітали вже головного тренера команди Володимира Шарана, під керівництвом якого наші земляки проводили свій 300-й матч.