5 червня 1993 року в Першій лізі відбувся матч «Поліграфтехніка» — «Хімік» (Сєвєродонецьк).

Зустрічалися два міцних «середняка», які під завісу чемпіонату, розташовувалися у верхній частині турнірної таблиці. Сили були практично рівними, але футболісти «Поліграфтехніки» проводили домашній поєдинок, при підтримці місцевих вболівальників, і це було значною перевагою.

Господарі відразу перейшли до конструктивних дій, зосередившись на атаці. На 14-й хвилині Володимир Максімов забиває перший гол у ворота «Хіміка». Вже за десять хвилин він робить дубль, точно реалізувавши одинадцятиметровий.

У другому таймі олександрійці трішки послабили тиск, дозволивши супернику грати «першим номером». На 57-й хвилині одна з небагатьох контратак наших земляків призводить до третього забитого м’яча. Відзначився Віктор Богатир.

На 64-й хвилині гостям вдається забити гол престижу, автором якого стає О. Гайдук. Матч завершився з рахунком 3:1. Кращим гравцем поєдинку визнано Володимира Максімова.

 

5 червня 2005 року у Другій лізі «Олександрія» вдома приймала кіровоградську «Зірку».

Фаворитом зустрічі були олександрійці, хоча першими забили футболісти «Зірки». Під завісу першого тайму, гол в роздягальну, «подарував» А. Пашковський, який використав чи не єдиний гострий момент своєї команди на завершальній стадії.

У другому таймі, олександрійці, ніби прокинулися після сплячки, і почали включати швидкості. На 48-й хвилині Олександр Гребенюк, скориставшись помилкою захисників, зрівнює рахунок. 1:1. На 81-й хвилині чергова атака «Олександрії» завершується взяттям воріт. Відзначається Олександр Бурий. Вже за чотири хвилини Олександр Гребенюк оформлює «дубль». Остаточний рахунок «кіровоградського дербі» -3:1.

 

5 червня 2010 рік. Перша ліга. Матч «Дністер» (Овідіополь) – «Олександрія». Зустрічалися дві команди різні за класом. «Дністер» перебував в середині турнірної таблиці, наші земляки – міцно засіли в першій шістці.

Поєдинок видався важким, тягучим, команди грали обережно, моментів було мало. Єдиний гол забив Андрій Запорожан. Захисники «прогавили» нашого футболіста, і Андрій з вигідної позиції пробив в протилежний від воротаря кут. 1:0.

На 42-й хвилині господарям вдалося заробити пенальті. Але на удар В. Полтавця чітко відреагував Юрій Паньків, ставши героєм епізоду. Мінімальна перемога на виїзді дозволила олександрійцям зміцнити свої позиції в турнірній таблиці.