UA-Футбол склав символічну збірну півріччя УПЛ.

У збірній зібрані представники п'яти клубів — так вийшло, що ця п'ятірка вже забезпечила собі місця у ТОП-6 на другому етапі, та й в цілому виглядала на щабель вище за інші колективи чемпіонату. Найбільше представництво у нашій символічній команді у впевненого лідера чемпіонської гонки, «Шахтаря» (п'ять гравців). По два гравці від «Зорі» та «Олександрії», по одному — від «Динамо» та «Десни».

Від «Олександрії» до збірної потрапили Дмитро Гречишкін та Кирило Ковалець.

Дмитро Гречишкін. Простий факт, що підтверджує залежність Володимира Шарана від Гречишкіна: більше Дмитра у поточному сезоні за «Олександрію» не зіграв ніхто. Навіть коли команда проводила ігри чемпіонату після єврокубків, тренерський штаб «городян» все одно використовував центрхава, який неймовірно читає гру, здатен віддати точний пас між лініями, а також не губиться при грі у єдиноборствах.

Кирило Ковалець. До недавнього часу першою асоціацією, яка приходила при згадці «Олександрії», була «праця». Саме важка фізична праця разом з упертістю та характером стали основними факторами здобуття командою Шарана бронзових нагород. Але нині в складі «Олександрії» вже є гравці, які руйнують стереотип. В першу чергу це Кирило Ковалець. Протягом осені він випадав з обойми через травму і в той момент було особливо помітно, наскільки без нього бідніє гра команди. Важливо, що свої якості він демонстрував не тільки в УПЛ, але й в Лізі Європи. Вміння знаходити вільні зони, обіграти опонента один в один, завдати прицільного удару як з далекої так і середньої відстані – всі ці якості напевне не залишились непоміченими.

Джерело: ua-football.com