Після серії невдалих матчів «Олександрії» в пресі стали з'являтися новини про можливу відставку головного тренера Володимира Шарана. Одним з наступників українця називають екс-тренера «Олімпіка» Вісенте Гомеса. FootBoom звернувся за коментарем до директора «Олександрії» Дмитра Кітаєва:

— Можу відразу ж дати спростування, що вся інформація про Шарана — неправда. Офіційно підтверджую: ніхто під час сезону не думає про зміну тренера. Не знаю, звідки беруться такі новини. У Володимира Шарана є мета і завдання. Він сумлінно працює. Бувають злети і падіння, але це життя. Зараз немає й мови, щоб міняти головного тренера.

 - Коли закінчується контракт Шарана з «Олександрією»?

— Точно не пам'ятаю, але справа навіть не в цьому. Питання в тому, наскільки великий відсоток довіри президента до головного тренера. Наприклад, сьогодні прочитав в пресі, що нібито «Олександрія» розглядає Вісенте Гомеса на заміну Шарану. Це нісенітниця. Ніхто нікого не розглядає. На іспанського фахівця наш клуб не виходив і не спілкувався. Пару днів тому прочитав новину, що «Олександрія» задумалася про зміну головного тренера. Я розмовляв з президентом Сергієм Кузьменко. Думав, може, він це сказав. Однак він ні з ким не зустрічався і не розмовляв на цю тему. І не думав міняти головного тренера, — сказав Кітаєв.