ФК «Олександрія» в рамках  соціального проекту «Турбота» вже передав адресатам 4 000 продуктових наборів. Це стало можливим завдяки добре налагодженій роботі Гарячої лінії, допомозі волонтерів та продуманій логістиці. Нагадаємо, ця ініціатива належить президентові клубу Сергію Кузьменку. На меті допомога вразливим категоріям людей в умовах карантину.

Травневі свята добровольці теж відзначали, доставляючи пакунки. Цими днями 12 екіпажів «Турботи» курсували здебільшого містом Олександрія. Інші волонтери продовжували формувати пакунки у Будинку Футболу.

«Наша допомога – це ще й частинка тепла, щоб люди, які опинились в скруті відчули : вони не самі! Їм допомагають їх земляки. І це не тільки керівництво футбольного клубу, а й звичайні хлопці та дівчата, які долучились до акції. Ми, українці, завжди відрізнялись вмінням гуртуватись для подолання труднощів. Я вдячний усім, хто бере участь в проекті «Турбота», підтверджуючи ще раз – ми вміємо єднатись, коли це потрібно!» — коментує президент ФК Сергій Кузьменко.

Проект «Турбота» триває. Кожного дня до його реалізації долучається по кілька десятків охочих допомогти ФК «Олександрії» в реалізації соціальної акції.

Нагадаємо, номер гарячої лінії соціального проекту «Турбота» від ФК «Олександрія»

0800 751 911

Вона працює з 8:00 до 20:00