03.10.2021, неділя, стадіон «Авангард» (Луцьк), матч 10-го туру VBET Ліги сезону 2021/2022, «Верес» — «Олександрія». Початок о 14:00. Температура +17. Глядачів:389

 

«Верес» — «Олександрія» 0:0 

 

Арбітр: Євген Арановський (Київ), асистенти арбітра: Юрій Синишин (Івано-Франківськ), Євген Гашков (Чернівці), четвертий арбітр: Микола Кривоносов (Київ). Спостерігач арбітражу: Андрій Шандор (Львів). Делегат УАФ: Олег Спічек (Київська область).

 

«Верес»: Когут Богдан (К), Солдат Ігор, Мірошник Роман, Гончаренко Роман, Нємчанінов Дмитро, Полюлях Микита, Петько Сергій, Пасіч Євгеній (Тимофієнко Віталій, 85'), Панасенко Сергій (Гегедош Роберт, 81'), Пасіч Геннадій (Дахновський Віталій, 85'), Сергійчук Михайло (Шестаков Сергій, 66')

Запасні: Кичак Артем, Махнєв Дмитро, Гук Ігор, Гечев Міхаіл, Гегедош Роберт, Шестаков Михайло

Головний тренер: Юрій Вірт

 

«Олександрія»: Білик Олег, Бабогло Владислав, Ковалець Кирило, Гринь Сергій (Устименко Денис, 75'), Калюжний Іван, Третьяков Максим (Одарюк Володимир, 28'), Мірошніченко, Дришлюк Кирило, Кожушко Олег (Кирюханцев Ігор, 75'), Цуріков Андрій, Дубра Каспарс (К)

Запасні: Горох Валентин, Спінеллі Клаудіо Пауль, Бухал Гліб,  Демченко Олександр, Копина Юрій, Рибалка Сергій

Головний тренер: Юрій Гура

 

Попередження: Полюлях, 11' — Калюжний, 15', Дубра, 15', Дришлюк, 45+2', Бабогло, 65',  Кирюханцев, 88'

 

Перший тайм пройшов практично без воріт. Зате, на полі було багато силової боротьби й дрібних фолів. Чи не перші загострення від нашої команди відбулися вже у другій половині тайму. Обидва після стандартів. На 36 хвилині, після подачі з кутового Кирилом Ковальцем, Владислав Бабогло першим був на м’ячі, і головою пробив під поперечину. Але чудово зіграв капітан рівнян Когут, перевівши круглого на кутовий. Вже за хвилину все той же Владислав, після подачі з кутового все того ж Ковальця, не зміг вдало замкнути передачу, пробивши в бік від ближньої стійки.

А що «Верес»? На 41 хвилині Олег Білик нарешті розім’явся, витягнувши з-під штанги м’яч після штрафного удару у виконанні Гончаренка. І все.

З такими статистичними показниками команди пішли на перерву.

У другому таймі темп гри змінився. Суперники почали рухатися швидше. З’явилися напівмоменти, але до забитого голу справа так і не дійшла.

Реальний шанс  мав Денис Устименко на 82 хвилині. Він отримав діагональний пас від Кирила Ковальця прямо біля  штрафного майданчика рівнян, і пробив з вигідної позиції. Але, круглий полетів значно вище воріт.

Останні хвилини поєдинку були напруженими та дуже емоційними.

Вже в доданий арбітром час супермомент втратив Кирило Ковалець. Після подачі з правого флангу він зупинився перед воротарською і, в падінні, красиво пробив у верхній кут. Круглий потрапив у каркас воріт…

У підсумку  — безгольова нічия на виїзді.