08.02.22, вівторок, 15:00, товариська зустріч

«Олександрія» — «Капфенберг» 2:1 (1:0)

 

«Олександрія»: Білик, Мельник, Бабогло, Третьяков (К), Дришлюк, Кожушко, Мустафаєв, Одарюк, Ситников, Копина, Устименко

Запасні: Горох, Єрмаков, Калюжний, Спінеллі, Мірошніченко, Калітвінцев, Костишин, Білошевський, Демченко, Цуріков, Андрейчук, Бондаренко

Головний тренер: Юрій Гура

 

Австрійці, заволодівши ініціативою з перших хвилин поєдинку, дуже швидко її втратили. І хоча перший тайм не був багатим на гольові моменти, олександрійці повели у рахунку вже на 24 хвилині. Голом відзначився Максим Третьяков.

На початку другого тайму наш суперник відновив статус-кво після розіграшу кутового. Це сталося на 46 хвилині. Вже за мить арбітр матчу призначив пенальті у ворота «Капфенбергу». До точки підійшов Макс Третьяков, якому не вдалося переграти кіпера австрійців: той вгадує напрям польоту м’яча, переправивши його на кутовий. Макс йде подавати. Робить навіс у штрафний майданчик. Олександр Мельник в падінні головою встигає переправити круглого на вільного Кирила Дришлюка, який вдало замкнув цю передачу, відправивши круглого прямо у сітку воріт. Після цього австрійці намагалися відігратися (часу для цього було достатньо – майже весь другий тайм), але поєдинок так і завершився  2:1  на користь містян.

Нагадаємо, що наступний товариський матч підопічні Юрія Гури проведуть 10 лютого проти казахського «Тоболу». Про час зустрічі буде повідомлено окремо. Слідкуйте за анонсами на нашому сайті та в соцмережах.