В рамках підготовки до сезону 2021/2022 футболісти ФК «Олександрія» провели два контрольні поєдинки у Запоріжжі проти луганської «Зорі».

Перший матч, на який головний тренер команди Юрій Володимирович Гура виставив практично склад основи, завершився бойовою нічиєю 3:3. Футболісти «Зорі» повели у рахунку забивши швидкий гол вже на 8-ій хвилині, але потім ініціатива перейшла на бік нашої команди. До кінця першого тайму ми забили тричі. Відзначилися Дмитро Шастал, потенційний новачок команди та Каспарс Дубра. У другому таймі долю матчу вирішили останні хвилини коли при рівній грі господарям зустрічі вдалося забити два голи.

У другому матчі за «Олександрію» грали в основному футболісти, які перебувають на перегляді у штабі нашої команди. Як і у першому протистоянні, господарі забили швидкий гол. Це сталося на 4-ій хвилині. Олександрійці відповіли люб’язністю на 32—ій хвилині зрівнявши рахунок. Відзначився потенційний новачок команди. На 70-ій хвилині ще один потенційний новачок «Олександрії» виводить нашу команду уперед, забивши другий гол. Але не пройшло і п’яти хвилин і господарі зустрічі зрівняли рахунок. У підсумку 2:2.