29.02.2020, субота, Favbet Ліга. 20-й тур, 14.00, КСК «Україна»

ПФК «Львів» — «Олександрія» 1:1 (0:1)

 

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків), асистенти арбітра: Ярослав Трехліб (Дніпро), Володимир Жарий (Дніпропетровська обл.), четвертий арбітр: Юрій Іванов (Донецька обл.), спостерігач арбітражу: Леонід Ярмолинський (Київська обл.). Делегат УАФ — Тарас Клим (Івано-Франківськ).

 

ПФК «Львів»: Сарнавський, Ренан (Яковеллі,71’), Татарков, Богунов (Велвес,58’), Борзенко (К), Приймак (Жонатан,82’), Братков, Бопесу, Гончар, Сабіно, Алваро

Запасні: Пеньков, Люлька, Клименчук, Шина

Головний тренер: Єгіше Мелікян.

 

«Олександрія»: Білик, Мірошніченко, Запорожан (К) (Гордієнко,71’), Лучкевич, Сітало, Шендрік, Гречишкін, Банада (Грицук,90’), Вантух, Мишенко (Третьяков,58’), Дубра

Запасні: Паньків, Стецьков, Протасов, Бухал

Головний тренер: Володимир Шаран

Попередження: Татарков,20’, Попесу, 64’, Сабіно,90+2’ — Мишенко,15’, Шендрік,70’

Вилучення: Татарков,54’

Голи: Альваро, 87’ — Мишенко,10’

 

На початку матчу ініціативою заволоділи господарі поля, але першою відкриває рахунок саме команда Володимира Шарана. На 10 хвилині атака олександрійців завершується взяттям воріт. Мишенко, знаходячись в штрафному майданчику, отримує пас від Банади, та пробиває з-під захисника: потужно і влучно. Голкіпер львів’ян Сарнавський безсильний — 0:1. Олександрійці продовжують контролювати м’яч, але і футболісти «Львова» не відсиджуються у захисті. Багато боротьби, багато дрібних фолів, при цьому практично весь перший тайм проходить без моментів.

На початку другого тайму після удару Гречишкіна зі штрафного, Сарнавський тягне м’яч з-під перекладини, рятуючи свою команду від другого голу.

На 54 хвилині підопічні Єгіше Мелікяна залишаються в меншості. За другу «жовту» з поля йде Татарков. Це шанс для «Олександрії».

На 74 хвилині черговий момент у містян. Швидка атака лівим флангом. Банада віддає пас низом на Мірошніченко, який пробиває із вигідної позиції, забігаючи до штрафного майданчика. Проте захисник вчасно рятує команду, лягаючи під м’яч.

Вже за чотири хвилини небезпечний стандарт від олександрійців. Подає Гречишкін, на добиванні Шендрик, який б’є майже з метра від воріт. Голкіпер львів’ян грає надійно.

На 87 -ій львів’яни зрівнюють рахунок. Швидка контратака, яку розпочав кіпер «Львова»,  завершується взяттям воріт. Відзначається Альваро — 1:1.

На останніх хвилинах матчу, маючи чисельну перевагу і безліч моментів, «Олександрія», на жаль, не змогла додавити суперника і вийти з цього протистояння переможцем.